AKTUELNO

Nije mu svejedno ukoliko bi se blogerka družila sa njim.

U toku je veoma burna emisija "Pretres nedelje sa Milanom". Ovo je trenutak kada sledi raskrinkavanje svih zadrugara za izjave koje su izrekli tokom prethodnih dana u Beloj kući.

Kako je Luna Đogani tokom emisije "Pitanja gledalaca" izjavila da posebno mesto u njenom srcu zauzima Nenad Marinković Gastoz, ovo je zasmetalo njenom dečku Marku Miljkoviću kada joj je rekao da neće moći da nastave druženje nakon rijalitija.

Foto: Printscreen YouTube/Gasttozz

Ova tema je i večeras došla na repertoar, a Marko je isto ponovio i istakao da ukoliko Đoganijeva to uradi da nema "ni gram poštovanja prema njemu"

Mene ne zanima sa kim je ona bila. Interesuje me kako se sada ponaša. Ja sam njoj samo rekao da neće moći da se druži sa nekim sa kim je bila, kao što se ni ja neću družiti sa nekom drugaricom sa kojom sam imao s*ks. Bilo bi glupo prema meni, ne bi imala ni gram poštovanja prema meni ako bi bila sa njim - rekao je Marko, a potom je usledilo još jedno pitanje voditelja na ovu temu:

Foto: Pink.rs, e-stock, Printscreen YouTube/Gasttozz

Je l' te zabolelo više to što je ona rekla da joj je on prirastao srcu ili to što je imala s*ks sa njim - upitao je Milan Marka.
Apsolutno me ne intersuje ni jedno ni drugo. Mogu da se počešem, da vidim šta će biti u budućnosti. Nisam ljubomoran na tu osobu. Kad budem osetio da treba da budem ljubomoran na tu osobu, ja ću reagovati - odgovorio je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Pavle izjavio da ima PREPISKU Draganinog supruga sa drugaricom zbog njenih laži, ona mu poručila da ga čeka TUŽBA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je protekla cela diskusija o ovoj temi.

U ovom snimku možete poslušati šta je Marko rekao o s*ksu koji je Luna imala sa Gastozom.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Marko Miljković

#Nenad Marinković Gastoz

'