AKTUELNO

Žestok sukob između zadrugarki!

Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću, kao i svakog ponedeljka, kako bi obavio pretres nedelje. Voditelj je pitao Staniju Dobrojević da prokomentariše izjavu koju je dala njemu u intervjuu prilikom izbacivanja, a koja se odnosila na to da bi se Jovana Tomić Matora i David Dragojević družili sa njom, da nema njihovih devojaka Sanje Stanković i Ane Korać.

Nakon što je njena izjava da je Matora najveći muškarac u kući izazvala sukob sa njenim prijateljem Lepim Mićom, što možete videti u video-prilogu u nastavku teksta, Dobrojevićeva je dobila priliku da obrazloži svoje mišljenje.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je izjavila da je Matora iskrena u svom odnosu sa Sanjom, a da je Sanja fejk lezbijka, i potvrdila da bi Jovana bila dobra sa njom, da nema Sanje. Tomićeva je ustala i odgovorila Staniji.

Ja sam tebi rekla vrlo dobro kad si ušla da mislim da je tvoja veza sa Vladimirom fejk, jer znam šta je radio pre. Što se tebe tiče, ja ne volim takve borce i takav tip borbe.Ti jesi master ove igre, ali precenjuješ sebe. Spuštanjem drugih ne izdižeš sebe - odbrusila joj je Jovana.
Meni je sve jasno posle tvog izlaganja - dodala je Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je izjavila i da je Sanja hladnokrvna, pa napravila pauzu, što je navelo Stankovićevu da pomisli da je htela da kaže dama lakog morala. Onda je prokomentarisala:

Meni je Jovana rekla da Stanija hoće da bude dobra sa njom da bi mene napala. To što ti misliš da sam fejk lezbijka, mene ne interesuje. Mi imamo naš svet, nema potrebe da se pravdam takvim nakazama - rekla joj je Sanja.

Bane Čolak je ustao da na loš način prokomentariše Staniju, pošto se razočarao u nju.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'