AKTUELNO

Isplivali novi, do sada nepoznati detalji!

Goca Džehverović održala je porodični sastanak sa zadrugarima nakon što je obišla svaki deo velelepnog imanja.

Pošto su se zadrugari okupili oko velikog stola, Goca je imala mnogo toga da im saopšti. Iako je bila zgrožena situacijom nehigijene koju su napravili stanari Bele kuće, održala im je lekciju zbog koje će morati da obave svoje zadatke.

Foto: TvPink Printscreen

Dobar dan želim svima. Kažnjeni ste zbog Stanije. Ali, ko je taj zbog kog se kažnjavate svaki dan? - upitala je Goca.
Ja nikada tamo nisam seo, znači, Stanija, Dorotea, Toma, Mina... Vrlo često sede tamo - pričao je Lepi Mića.

I pre početka Gocinog govora, došlo je do žestoke rasprave izmežu Snežane Ilić i Lepog Miće. Tokom rasprave Mića je otkrio da je imao seksualne odnose sa sudijom, te mu je ona žustro uzvratila.

Foto: TvPink Printscreen

Zvala si me kelnerom! Na plaži sam te j*bao, na Jadranskom moru! E ovako, hoću da kaže prvo slovo imena! Da li je Dž? Droljo, u usta sam te j*bao, droljo! I samo da kažem, vrlo se loše k*raš. Šta mislite što je ušla ovde? Pa zbog mene - vikao je Mića.
Da ti kažem, teško si bolestan čovek. Imaš halucinacije! Lečite ovog čoveka! Ja govorim svom timu advokata da prati šta priča ovaj čovek i da ga tuži za sve! Ja nisam ni znala da si ovde - uzvratila mu je Snežana.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, nakon što je Snežana odlučila da ostane na sastanku, zadrugari su je uporedili sa bivšom takmičarkom Žižom Stojanović, a onda joj je Lepi Mića poljubio ruku.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UŠLA JE U ZADRUGU I ODMAH JE NASTAO HAOS: Čim su je videli, zadrugari nisu znali šta ih je snašlo! Pratite UŽIVO na Pinku! (VIDEO)

Detaljnije pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'