AKTUELNO

Moraće ponovo da mu se pravda!

Veliki šef poslao je još jedno pismo na adresu Bele kuće, te je ovonedeljni vođa, Sanja Stanković uzela pismo i pročitala za crnim stolom pred svim zadrugarima. Posle suđenja između Ane Korać i Lepog Miće, došlo je vreme za naredno.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, vreme je za sledeće suđenje. Ovog puta je Luna tužila Marka jer joj je zabranio da ima kontakt sa bivšim momcima. Sudija Snežana je dobila ovaj slučaj. Niko nije angažovao advokata. Svi ostali zadrugari su porota, sada suđenje Marku može da počne. Tužilac i tuženi treba da daju uvodnu reč i nakon toga treba da ide sve po redu. Kada se završi unakrsno ispitivanje, Luna i Marko  treba da daju završnu reč. Posle toga, sudija donosi odluku o krivici tuženog. Napominjemo još jednom da suđenjima koji organizuje Veliki šef morate svi prisustvovati, jer su svi slučajevi zasnovani na istinitim događajima - naglasio je Veliki šef.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: GASTOZ VEČERAS ULAZI U ZADRUGU: Luna i Marko će ZANEMETI čim ga budu videli! Budite večeras uz Pink! (FOTO)

Podsetimo, Nenad Marinković Gastoz i Jasna Milenković Jami biće muzički gosti na večerašnjoj žurki u "Zadruzi", koja je na programu TV Pink odmah posle emisije "Amidži šou".

Detaljnije pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'