AKTUELNO

Ni ne slute šta im se sprema večeras!

Veliki šef organizovao je još jedno suđenje u Beloj kući. Ovog puta je Luna Đogani tužila svog dečka Marka Miljkovića jer joj je zabranio da komunicira sa svojim bivšim momcima nakon izlaska sa velelepnog imanja.

Sudija Snežana Ilić dobila je slučaj, te je tužilji i tuženom dala uvodnu reč, kako to inače biva.

Foto: TvPink Printscreen

Zabranio mi je da imam kontakt sa bivšim momcima kada izađemo napolje, što je logično, jer bih i ja njemu to isto zabranila. Ja dosta puta u svađi kažem da on misli da je pametniji od mene, jer nekad misli da može više od mene i što kaže da je uvek u pravu. Marko ima taj problem da kaže da je pogrešio, pa se uvek svede na to da sam ja kriva. Smatram da je to donekle ispravno, zato što da nije lepo da komuniciraš sa osobom sa kojom si imao nešto više - izjasnila se Luna.
Ja nikome nisam zabranio, nego sam rekao da neće moći da se druže. Na Gastoza sam mislio, jer su bili priajtelji. Nekada u nekim stvari i te kako sam iskusniji od nje i namazaniji, ali ne mislim da sam pametniji od nje. Ali priznajem da sam ipak kriv, pa želim da prihvatim najblažu moguću kaznu. Spreman sam na sve da priznam krivicu - progovorio je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: GASTOZ VEČERAS ULAZI U ZADRUGU: Luna i Marko će ZANEMETI čim ga budu videli! Budite večeras uz Pink! (FOTO)

Detaljnije pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'