AKTUELNO

Nije mogla da ostane ravnodušna prema ovome.

Veliki šef poslao je još jedno pismo na adresu velelepnog imanja nadomak Beograda. Ovonedeljni vođa Sanja Stanković dobila je kovertu od svog potrčka Pavla Jovanovića, te je pročitala pred svim zadrugarima.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, vreme je za sledeće suđenje. Matora je ovog puta tužila Lazara jer je pipao i dirao Sanjina stopala. Bora je dobio ovo suđenje kao sudija. Niko nije angažovao advokata, sudija će doneti odluku da li je kriv. Svi ostali zadrugari su porota, a sada suđenje Lazaru može da počne. Tužilac i tuženi treba da daju uvodnu reč i nakon toga treba da ide sve po redu. Kada se završi unakrsno ispitivanje, Matora i Lazar treba da daju završnu reč. Posle toga, sudija donosi odluku o krivici tuženog. Napominjemo još jednom da suđenjima koji organizuje Veliki šef morate svi prisustvovati, jer su svi slučajevi zasnovani na istinitim događajima - naglasio je Veliki šef.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Marko Miljković otvoreno priznao pred milionima gledalaca: Luna NEĆE MOĆI DA SE DRUŽI s Gastozom! (VIDEO)

Detaljnije pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'