AKTUELNO

Ove reči oslikavaju trenutnu situaciju u Beloj kući.

Nadežda Biljić i Toma Panić su se prepustili strastima tokom ranih jutarnjih sati i čak nekoliko puta imali seksualne odnose. Prvo su vodili ljubav u kupatilu, a potom i u spavaćoj sobi.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje se tokom dana nisu razdvajali i time stavili do znanja zadrugarima da su otpočeli romansu. Marko Stolić je ušao u stanicu radija Amnezija i simulirao je glas Nadeždinog dečka koga je spominjala u Beloj kući, a onda prokomentarisao kako gleda na odnos Biljićeve i Panića.

Nadežda ima moju podršku i neka nastavi tako. Ona ima dobar talenat kako za glas, a tako i za ono što je sinoć pokazala. Guraj Nado, uz tebe je tvoj Dž - pričao je Stolić koji je je imitirao glas njenog dečka sa inicijalom Dž.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga je usledio i nekoliko minuta Stolićevog muzičkog nadahnuća kada je otpevao stihove posvećene Nadeždi Biljić i Banetu Čolaku.

Kad je teško, tu je Nadežda, za svakog Čolakovog prijatelja. Kad i Lunu sa tobom prežalim, sa Marijanom tri tačke stavim, sa Nadom opet budim se, da Lunu brzo zaboravim, Marijane da se ne sećam, sa Nadeždom novorođen sam. Ti ga dižeš, ti ga dižeš iz kome, meni je bolje dok ti pevaš. Sa pivom ja se borim, honorar da prebolim, a sa tobom nisam hteo. Izvini Čolak, nisam smeo - pevušio je ove stihove Stolić, dok su se Nadežda i Toma u spavaćoj sobi smejali.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: DOBRO BI MU POSLUŽILA: Luna BEZ DLAKE na jeziku nagazila Staniju zbog Gastoza, a evo šta je rekla o bivšem! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'