AKTUELNO

Nije očekivala ovakav napad.

Zadrugari su spremni dočekali jednu od najzanimljivijih emisija, a to su ,,Pitanja novinara". Sedma sila je iz studija podigla na noge mnoge zadrugare, a nastala je ogromna netrpeljivost kada je novinar Darko Tanasijević postavio pitanje Staniji Dobrojević.

Naime, ona je sa Lunom Đogani ušla u žestoki sukob pre nekoliko dana kada ju je osudila zbog javnog priznanja da je sa Nenadom Sinđelićem Gastozom imala seksualne odnose, što je Đoganijevu izbacilo iz takta.

Foto: TvPink Printscreen

Kad je bilo to na ostrvu, osećala se netrpljivost i zloba sa njene strane. Ona je rekla da nije bila sa Gastozom, ali je sa njim imala se*s. Ja sam joj samo rekla da nije morala to transparentno. Posle se to samo gomilalo, napravila je dramu. Savo i njen dečko su se složili sa mnom. Ne znam zašto joj je to toliko smetalo. Samo je problem način na koji je rekla, nije bitno što se to desilo. To je moglo lepše malo - rekla je Stanija.
Ja nju nisam vređala, to su neke druge stvari. Okej, Stanija je u pravu, ja nju mrzim i to je to. Ona je to meni od srca rekla, a ja sam eto tako nju odjednom napala. Znam šta pokušava da se napravi, opet kažem, Stanija je u pravu. Imala je dobru nameru, a ja sam pogrešno shvatila... Ona da je imala dobru nameru, ne bi rekla na taj način. Htela je da me isprovocira i da me uvredi i da me ponizi. Ona je devojka o kojoj nemam lepo mišljenje i to je to - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, novinar je želeo da razjasni situaciju između Lune i njenih izjava o već pomenutom pevaču Gastozu. Iako je sve najbolje pričala o njemu i nazivala ga velikim prijateljem, ona je ipak odlučila da ga ignoriše na sve moguće načine kada je bio specijalan gost na žurki. Ovoga puta nije želela da ćuti, pa je otkrila pravi razlog zbog kog je donela tu odluku.

To nisu bile bajke, to je istina. Ja nikad neću zaboraviti to što je on uradio za mene i ja sam za njega. Ali, kada moj dečko kaže da njemu smeta i da se ne bi osećao lepo... ja prva nemam potrebu da pričam sa njim kada znam da imam vezu i da sam srećna. Ne bi bilo realno da pijemo kafu i da pričamo. Ja znam kako bih se ja osećala da Marku uđe tako neka i da on sa njom priča. Ja njega i dalje poštujem, on će u mojoj glavi biti dobar čovek i prijatelj, ali što se tiče emocija to je presečeno, postoji samo jedan muškarac i to je to, ne zanima me moja prošlost - rekla je Luna.

Stanija je još jednom želela da razreši situaciju, pa joj ukazala na grešku.

Foto: TvPink Printscreen

Nije da ja Lunu volim, ona je meni ovde kao i većina. Nismo imale konflikt, prisutna sam bila kad joj je Toma rekao za tu stolicu i da je ona ,,J". Desilo se da smo na krevetu sedele jedna pored druge. Zaparalo mi je uši to, rekla sam joj da samo potvrđuje. Ona je tu izdramila, sa tim je posle i nastavila. Kad je bilo gostovanje, rekla je da sam Gastoza prošetala zbog nje - potvrdila je Stanija.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Stanija Dobrojević

'