AKTUELNO

Ne prestaje da se pravda!

Nakon što su se vratili u Belu kuću, Luna Đogani nastavila je da učestvuje u emisiji, ali ne dugo, budući da je otrčala u spavaću sobu, kako bi se rasplemila za krevet.

Lunin dečko, Marko Miljković odmah je potrčao za njom, kako bi video zbog čega se sada ona oseća loše. Kada ju je upitao zbog čega je ponovo otišla iz emisije, Luna mu je otkrila da joj je Sanja Stanković rekla da joj nije trebao ovaj potez.

Foto: TvPink Printscreen

Ko može da manipuliše tobom? Niko - izjavio je Marko.
Sad mi Sanja kaže da sam ispala glupa! Zašto? Zato što sam rekla svoje mišljenje. Žena je bila za sve u pravu, ja nju ne mrzim, sve što je rekla na kraju je tako i bilo. Ja nisam sujetna, ja nemam problem da kažem kad je neko uspeo u životu. To bi bilo isto kao kada bi me sada napali zato što igram uz Kijinu pesmu. To samo pokazuje koliki sam ja čovek - odgovorila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Moraš da shvatiš, ti si kriva što si se upecala. Šta te briga šta ko ima da kaže? Šta te zanima šta kaže Zorica Marković - posavetovao je Miljković.

Luna je nakon razgovora sa Miljkovićem legla da odmori, jer joj je situacija ponovo izmakla kontroli, prisetivši se svega što se desilo u prvoj sezoni hiper rijalitija ,,Zadruga".

PROČITAJTE JOŠ: Luna napustila emisiju, pa kroz JECAJE URLALA I PLAKALA NA SAV GLAS: Da nije bilo mene, ne bi bilo ni Kije, ni Slobe! Marko JEDVA prišao da je ZAGRLI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'