AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo.

Rada Vasić je odlukom glasova publike u toku dana zvanično i zauvek napustila takmičenje u najgledanijem rijalitiju, a u studio je stigla prepuna utisaka i vidno srećna što će ponovo biti na okupu sa svojom porodicom.

Ona je odmah raskrinkala svoje cimere, pa je voditeljki Dušici Jakovljević u studiju priznala nešto što će nasmejati sve, a tiče se Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Mislim da se vole, samo što su polomili nekoliko stolica u tuš kabini, ja ću da kupim i da im pošaljem jednu - otkrila je Rada.

Foto: TvPink Printscreen

Dragana Mitar i Pavle Jovanović bili su u žiži javnosti nakon skandaloznog priznanja da mu je ona bila ljubavnica iako je još uvek u zakonitom braku sa suprugom Sinišom Dragutinovićem, a Rada je gledano iz svog ugla zaključila da je Pavle u većini slučajeva bio neiskren.

Ja ga noćas pitam namerno da li laže ili ne laže. On ništa nije rekao, prvo je bilo zbog Dragane, pa sad neka druga. Pa, sad nekoliko puta se*s. Doživela je nekoliko puta or*azam. Rekla sam mu da je veliki je*ač postao, a ovamo glumi i laže. Nema tu ljubavi. Ja ni Draganu ne mogu da shvatim. Kao da nema muža i da je slobodna žena. Mlada je, ali kajaće se kad ostari - rekla je Vasićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je prokomentarisala i učešće ostalih zadrugara, pa se našalila na svoj račun.

Toma kad je pijan - koja mu da, dala mu. Meni je malo žao Brendona, vidim da se bori za hranu. Ustaje noću, traži hranu. To je okej, ali mi smo naučili da jedemo noću. Za mene rekli da sam trudna, Džehva je rekla da će doći da me porodi. Pobednik bi mogao da bude Miljković, Zorica, Stanija, Luna. Aleksandra je uvek bila protiv Ljube, ja se ne slažem sa tom pričom - ispričala je Rada.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rada Vasić

'