AKTUELNO

Ovo joj nikada neće zaboraviti!

Nakon emisije ,,Igra istine" Veliki šef poslao je nagradu zadrugarima u vidu njihove omiljene hrane, a to je pica, kao i svaki put. Međutim, tokom razdeljivanja nagrade došlo je do žestokog sukoba između Jovane Tomić Matore i Karađorđa Subotića zbog toga što je on hteo preko reda da uzme kutiju sa picom.

Kada je Matora sa svojom partnerkom Sanjom Stanković otišla u hotel ,,Zadruga", ušle su u raspravu zbog Karađorđa, ali i zbog Marka Stolića. Naime, ono što je Sanji zasmetalo jeste što Jovana nije obraćala pažnju na nju, zbog priče sa Stolićem, te joj je partnerka objasnila da je to bila prvoaprilska šala.

Foto: TvPink Printscreen

On to radi zato što misli da će ga pozvati u sledeći rijaliti. On ne može svoju ćerku da gleda. Vidiš da su oni bolesni i Ljuba zajedno sa njima. Ti se ljutiš na mene što sam rekla Stoliću za prvoaprilsku šalu? Samo mi reci to! Je l' to problem? Ovde se ljudi kolju, ti se ljutiš na mene zbog aprilske šale - surova je bila Matora.
Ne, ja ti se obraćam, a ti mene kuliraš kao funjara. Onda mi on kaže da sam smešan. Meni i te kako prebacuješ kad ja nešto grešim, a ti ćutiš. Tvoj je problem što ne možeš da trpiš kritiku - uzvratila joj je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'