AKTUELNO

Ukućani nisu mogli da veruju šta slušaju.

Voditelj Milan Milošević je u toku večeri razgovarao sa ukućanima o svemu što je obeležilo prethodnu nedelju. Ono što je posebno privuklo pažnju jeste žestoka svađa između Zorice Marković i Lepog Miće, a koja je nastala zbog njene sumnje da on nagovara zadrugarke da unose nemir među svojim cimerima.

Naime, Zorica je konstatovala da je Mića nagovarao Doroteu Jovanović da krade tuđe stvari iz garderobera, a u emisiji ,,Pretres nedelje sa Milanom" otvorili su sve karte.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je Mića svašta rekao sinoć, ali ja se ne obazirem zato što znam da govorim istinu. Meni je lupanje šerpe bezazlena stvar, tako da je sve to smešno. Budili su se skoro svi, vršljalo se. U jednom momentu je ispao neki problem, Ša je skočio, Rebeka, Dorotea, njih dve su pravile frku i nisam znala zašto. Čula sam kad je ona rekla:,,Mićo, volim te". Ja sam ustala, zapalila cigaretu. Ja sam konstatovala da ju je Mića dogovorio na to. Ali, ne iz loše namere. Dorotea je i pre toga htela da ukrade neseser - rekla je Zorica.
Kako ja mogu da nateram nekog da ukrade cigarete i neseser? Ona je danima gledala kako to da uradi. Ja nikada nikome nisam rekao da krade! - pravdao se Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam se tebi zaklela u pabu, a ti ponovo insistiraš na jednoj pogrešnoj reči koju sam izgovorila. Ako misliš da se kunem i lažem, onda nemam reči - rekla je Zorica.
Ti si došla da lupaš pored mog kreveta! Dorotea, ustani i kaži kako je bilo! - rekao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Odmah nakon što je Dorotea rekla svoju stranu priče, Lepi Mića je doneo zaključak da je Markovićeva slagala iako se klela da nije imala loše namere.

Ona je mene pitala da li si me nagovorio, ja sam rekla da nisi. Ona mi je rekla da lažem, ja sam rekla da ne lažem - rekla je Dorotea.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Zorica Marković

'