AKTUELNO

Ovo je iznenadilo sve.

Milionski auditorijum bio je uz najgledaniju televiziju Pink kada je najavljeno da se Aleksandra Subotić vraća u Zadrugu kako bi svom bivšem vereniku sasula sve u lice, a što je sve zadrugare šokiralo.

David Dragojević koji je odmah nakon njenog izlaska uplovio u vezu sa Anom Korać i samim tim javno prevario Aleksandru, a nije se udostojio ni da joj pruži ruku kada ju je ugledao na vratima Bele kuće. Voditelj Milan Milošević je u emisiji ,,Pretres nedelje sa Milanom" upitao Subotićevu kako se osećala kada ju je ignorisao, a nastao je muk kada je počela sa izlaganjem.

Foto: TvPink Printscreen

Meni kao osobi koja ga poznaje od spolja... ja sam videla da David danima plače. On je svestan da radi loše stvari, ali da ga to u isto vreme i tišti. On neke stvari radi namerno. On zna da u dubini duše da to tako ne treba da radi. Zbog toga je i plakao, on se bori sam sa sobom. Ja mislim da je David...nije mi pružio ruku zbog Ane, a mislim i zato što...kako da kažem...mislim da on nema odgovor na moja pitanja. Bilo mu je lakše da se pravi da me ne vidi i da me nema, nego da na neki način ostvari bilo kakav kontakt sa mnom, makar i taj fizički i da se pozdravi. On sad sve ovo doživljava, gleda na to taktički. Ne može da se suoči ni sa mnom, ni sam sa sobom. Ne znam...meni je to bilo nekako...mislila sam da će imati malo dostojanstva, da će makar ispasti šmeker i da mi pruži ruku. Mislila sam da će to biti tako. Meni je David govorio tada da on nju gleda kao devojčicu i dete i da ja nema potrebe da se brinem u vezi izjava - rekla je Aleksandra.

David je pokušavao da opravda svoje postupke, pa se osvrnuo na tortu koju je Lepi Mića dobio za svoj rođendan sa njihovim likovima gde on kleči Aleksandri.

Foto: TvPink Printscreen

Kakav je to način? Čovek koji me ne poznaje stavlja me na tortu sa njom i kako klečim, ja nikome ne klečim! Nisam ljubomoran, ali tako je. Ja nju nisam ni gledao tada! Rekao sam da lepo izgleda, ali nikada nisam rekao da bih bio sa njom! Tek kad je ona izašla i kad si počeo da se družim sa njom, počele su emocije - pravdao se David.

Koraćeva je iskreno otkrila zbog čega joj nije pružila ruku, što je u mnogima izazvalo gnev.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam htela da joj pružim ruku, što bih ja to radila, kad me je sa njegovom majkom pljuvala i govorila mi svašta - rekla je Ana.

Kako je izgledala ova rasprava, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

'