AKTUELNO

Nišlijka je ponovo bez dlake na jeziku govorila.

Ponedeljak veče u rjalitiju "Zadruga 2" je rezervisano za emisiju "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Voditelja je zanimalo da mu Marija Kulić kaže iskreno da li je ponašanje Lepog Miće prema Staniji Dobrojević sa kojom je u super odnosima samo zbog 3% glasova gledaoca Dragane Mitar koju brani na sve načine.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne treba da je napada. Rekla sam da ne volim kadruše. Ona se stvarno rasplakala. Za ovu devojku (Aleksandru) nikada nije rekla da je k*rva. Istina je da je sujeta proradila kada je čuo da ima samo 1,5 % glasova publike, a posle igre 3% - govorila je Marija.

Mića je ustao i imao potrebu da kaže da je prestao da ''ulaže'' u Draganu Mitar još od svađe koja je izbila između njih dvoje pre nekoliko nedelja, ali i zbog toga što je počela da provodi vreme sa Ljubom Pantović.

Ja ću svima j*bati mamu kada saznam da me lažu. Dragani sam j*bao sve po spisku u pabu, znaju to svi - govorio je Mića, a onda je Kulićeva nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

Nisi mogao da se odlučiš za Staniju ili Draganu. On kanali Staniju da bi Draganu digao u očima drugih - govorila je Marija,  a onda je Stanija otkrila da ju je Mića nagovarao da se smuva sa Pavlom Jovaonvićem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Koliko sam ti puta vadio ćerku iz g*vana, Marija? Istina je to, ovo što je Stanija rekla. Priznajem. Dragana Mitar je sebe ukanalila, jer se družila sa Moskvom i Ljubom - rekao je Lepi Mića.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marija Kulić

'