AKTUELNO

Ovo nije mogao da prećuti!

U Beloj kući nastao je opšti haos kada je počela emisija ,,Pretres nedelje sa Milanom". Voditelj Milan Milošević želeo je da se situacija između Stanije Dobrojević, Ljube Pantović i Lepog Miće razreši, a oni su pre nekoliko dana imali ozbiljan sukob.

Naime, Stanija je komentarisala da ne može da veruje kako se majka i ćerka (Aleksandra i Ljuba) ophode jedna prema drugoj, pa otkrila da Lepi Mića ima slične karakteristike kao i Ljuba, što je njega žestoko uvredilo.

Foto: TvPink Printscreen

Oni prate moju reakciju, umesto da gledaju Aleksandru! TI i Mića ste isti! Upoređuješ mene i Vladimira, tebi je ona ćerka! Ti si zvala Tomovića da se ližete u rijalitiju! Što bi me on lagao za to?! - počela je Stanija.
Meni se ke*a od tvog moralisanja! Ti samo o meni pričaš, opsednuta si sa mnom! Hoćeš da budeš žrtva i to mi je jasno! Ona konstantno dolazi da se p*čkara sa mnom! - rekla je Ljuba.

Lepi Mića je argumentovano otkrio da nije uticao na odnose pojedinih ukućana, kao ni prema Staniji koja je otvoreno flertovala sa Nenadom Sinđelićem Gastozom kada je bio specijalan gost na žurki.

Dolazak Gastoza, ja sa njim reč nisam progovorio. Sutradan, ja nisam dao nijedan komentar za Staniju i Gastoza. Luna je pričala o njenom hodanju sa Gastozom, a ne ja! Ti si jedan ljudski smrad i ološ! Uvlačiš se Kijinim fanovima! A ti Aleksandra, družiš se sa Stanijom, a ona je tvoja majka! Vas dve se kao druže, a ona svoju majku naziva ku*vom! Ti si jedno pseto, ti si izgubila kompas! Ti možeš ku*ac da mi popušiš ovde! - vikao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Ti ćeš nažalost morati ponovo da se smuvaš sa nekim da bi bila bitna! Ali, to ćeš uraditi, ne sumnjam ja u tebe! - poručila je Ljuba Staniji.

Lepi Mića je takođe bio prozvan da je neke situacije namerno komentarisao kako bi se u javnosti privukla pažanja na njih, a onda je on odbrusio Staniji i raskrinkao je.

Ti si obolela od kamere! Ti ćeš sve da učiniš da budeš u kadru! Ti kad jedeš gledaš u kameru, kad se sunčaš, ovako se sunčaš! Kad su bile nominacije, ovako si gledala u kameru! Uništila te kamera! - rekao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Stanija Dobrojević

'