AKTUELNO

Ovo nije mogla da prećuti!

Aleksandra Subotić doživela je nervni slom kada je saznala da je njen verenik David Dragojević odmah nakon njenog izlaska iz rijaltija uplovio u ljubavnu vezu sa Anom Korać, a ono što je posebno šokiralo sve je to što su njih dvoje ubrzo završili pod jorgan planinom, a milionski auditorijum imao je priliku da gleda i njihovu vrelu akciju pod tušem.

Foto: TvPink Printscreen

Šira javnost imala je priliku da vidi koliko je on odbijao seksualne odnose sa Aleksandrom pod izgovorm da mu je neprijatno da ostvaruje takvu prisnost pred kamerama. U emisiji ,,Pretres nedelje sa Milanom" Dragojević je bez dlake na jeziku ispričao koliko ga je Subotićeva gušila, zbog čega je nastala žestoka svađa.

Bilo je svađa, mi smo se klali! Sestra mi je govorila da se ne svađamo kao neki kerovi, nju je to jako nerviralo! Sve to što je mene nerivralo, sve se skupilo! Ja samo to gušenje nisam mogao, mene je to ubilo! Ja sam znao kako sam se ja ponašao i kako sam propao! Nervirale me njene štikle! Svaki put dođe i ljuta sedne! Ona neće ni na žurku da ode! - rekao je David.
Naši konflikti su počeli ovde, jer si počeo da se igraš rijalitija! Ja sam zbog toga pucala! Meni ništa nije bilo jasno! Nisi hteo da imaš se*s sa mnom! Ona je tebe vatala za polni organ tamo! - nastavila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekao da ne želim u sobi! Koji muškarac hoće da ima se*s dok je pod stresom?! Ja ne znam gde sam bio, ovde se svađala sa ocem, a ja posle kao treba da idem i da je*em! - pravdao se David.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'