AKTUELNO

Morao je da joj se pravda!

Ana Korać i David Dragojević uživali su na velelepnom imanju tokom dana u sunčanim zracima. Tišinu je prekinuo David, koji je pokrenuo goruću temu trenutno u Beloj kući, a to je svakako povratak Aleksandre Subotić. Davida je zanimalo da mu Koraćeva prenese šta je pričala sa Lepim Mićom, budući da su već imali nesuglasice u vezi zbog njegovog savetovanja.

Foto: TvPink Printscreen

Ovako, krenuli smo sve ispočetka da pričamo. Bila je priča, on je meni rekao da ja tebi slepo verujem i da sam se previše zagirala. Ja sam rekla da ne mogu protiv svojih emocija. Ja sam rekla da ne mogu da presečam svoje emocije. Rekla sam da mi je lepo sa tobom. I onda je on meni pitao kome ja verujem, jer si ti lagao sve to. Šta ako si ti neke stvari koje si ti meni pričao lagao? Njemu je sve to čudno što se desilo i ta cela situacija. Rekao mi da ne skačem onako, da mene on ne poznaje takvu - ispričala je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Mene je bilo baš briga za priče, ona je samim svojim ponašanjem dovela do ovoga. Njeno gušenje i to je to. Neću više da pričam. ja se sprdam sa tobom zbog Miće. Nema potrebe da skačeš. Šta da radimo, ja nisam znao da će ona da se vrati - odgovorio joj je David.
Mene ne zanima to, meni je bitno da ti mene ne lažeš. Ja verujem da me ne lažeš - sumnjiva je bila Koraćeva.
Mi smo tamo zajedno lagali, ne lažem tebe, to bi trebalo i ti da osećaš - izjavio je David

Foto: TvPink Printscreen

Zašto si ti njoj slao poruku - upitala ga je Ana za poruke koje je David slao Aleksadnri putem kamera u Beloj kući.
Da li ti znaš, jesi li ti toliko retardirana?! Ne mogu da ti spomenem neke ljude. Ti uopšte ne znaš šta se desilo kad je ona došla ovde da viče. Ne mogu da ti crtam konstantno. Tada smo ti i ja počeli. Neke stvari samo ti znaš - završio je David.

PROČITAJTE JOŠ: NIJE MENI DAVID BILO KO: Aleksandra rešila da iznenadi Dragojevića! Ustala i pred svima priznala da je zbog njega SPREMNA DA URADI OVO (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'