AKTUELNO

Blogerki se ovo neće svideti!

Aleksandra Subotić je danas razgovarala sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu, a osim što je pričala o svom bivšem dečku Davidu Dragojeviću i njegovoj sadašnjoj devojci Ani Korać, ona se dotakla i Lune Đogani.

Foto: RTV Pink

Iako su bile dobre prijateljice kada je Aleksandra prvi put boravila na velelepnom imanju, situacija je sada potpuno obrnuta. Na pitanje da iznese mišljenje o Luni, Aleksandra je osula žestoku paljbu po Đoganijevoj.

O Luni nemam lepo mišljenje, ona potencira da smo mi bleda kopija njene priče. Ona nije prebolela i nije prešla preko toga što se desilo. Ja sad glumim žrtvu, znači da ona i dalje misli da je Kija glumila žrtvu. Kod Lune radi sujeta i kao da je ona sada pala u drugi plan. Mislim da je jako ružno što je komentarisala sve ružno o meni. Ja kad sam izašla videla sam šta mi je radila iza leđa. Ja mislim da ona ne može da bude uzor zbog toga što je uradila prošle sezone - brutalna je bila Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BEZ TRUNKE GRIŽE SAVESTI: Ana surovo osula paljbu po Aleksandri, David uputio reči upozorenja Subotićevoj! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati od 17-tog minuta šta je sve Aleksandra rekla za Lunu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'