AKTUELNO

Ana nije imala komentar na Jovanine reči.

Jovana Tomić Matora je učesnica Zadruge koja zna Aleksandru Subotić i Davida Dragojevića pre rijalitija i oduvek je videla dobro u Davidu dok joj je Aleksandrino ponašanje uvek bilo sumnjivo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Danas, tokom porodičnog sastanka, Jovana je ustala i konačno rekla šta ima o odnosu Davida i Aleksandre, ali je spomenula da se manje druži sa Anom Korać otkad je ušla u vezu sa Dragojevićem.

Ja se sa Anom više ne družim, na njoj je da li je zaljubljena. Njoj je i Sanja rekla da treba da bude sa njim. Jednostavno, jedino što mogu da kažem jeste da je David osoba koja trpi mnogo. Sve mi je ovo mutno. Mnoge stvari mi se tu ne sviđaju. Mnogo sam se opekla o jednu osobu u prošlom rijalitiju. Napušavala sam Kiju, ali ovo nije isto. Ovo su totalno drugačije stvari. Mislila sam da je David dobar, ali sad vidim Aleksandru i vidim da ni on nije cvećka - vikala je Jovana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ana! Ja sam se o tebe ogradila. Ako hoćeš iskreno, ja bih joj rekla da joj David ne treba i da nema potrebe sebi da radi ovo. Imam ja prečih problema ovde. To je njena stvar - govorila je Matora.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Jovana Tomić Matora

'