AKTUELNO

Imala je jasan stav o ljubavnom trouglu.

Prvo suđenje počelo je burnim reakcijama zadrugara. Naime, Luna Đogani tužila je svog dečka Marka Miljkovića zbog toga što je za nju rekao da glumi žrtvu, dok je Kristinu Kockar nazvao borcem.

Posle Zorice Marković i Marije Kulić, koje su bile različitih stavova, a kada je Ljuba Pantović ustala, jasno je zauzela stranu Đoganijeve svojom izjavom.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je poznata po roditeljima koji su poznati, a ne po priči iz prve sezone rijalitija. Ne slažem se sa tim da je nekome upropastila život, jer gledam to da je i ona druga strana uradila i te kako ružne stvari. Ne podržavam taj gest i čin - započela je Ljuba, ali ju je prekinuo Lepi Mića, koji je opomenuo da to nije tema suđenja.
Tema je samo to što je Marko rekao Luni da glumi žrtvu, a da je Kija bila borac. Zoricu sam pokušala da vratim na temu, sad treba i nju - naglasila je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče konkretno njihovog slučaja, meni se ne sviđa reč ,,zabrane", jer su te mere potpuno kontradiktorne. Mislim da Luna nije uradila ništa loše. Treba da dođe do kompromisa, a ne do zabrane. Ali ono što meni najviše smeta jeste to što je on Lunu uporedio sa dotičnom iz prošle sezone. To zameram, jer smatram da on nikako ne bi trebalo da dozvoli da spomene njeno ime kao njen dečko. Mislim da on najbolje zna koliko nju boli. Smatram da mu je pogrešan pristup - pričala je Ljuba, a potom ih je prekinulo pismo Velikog šefa, budući da je Miljković ustao od stola zbog čega je kažnjen, a suđenje je prekinuto.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OVAKO JE SVE POČELO: Sloba KONAČNO progovorio o SE*S AFERI SA ANOM KORAĆ! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'