AKTUELNO

Pesme posvetila Marku?

Luna Đogani je nakon večerašnjih suđenja otišla sa svojim rijaliti prijateljem Savom Perovićem otišla u pab, gde je ponovo pokazala svoju emotivnu stranu.

Kako je već poznato, Luna je pokvarila svoj odnos sa dečkom, Markom Miljkovićem, te je sa Savom pevala pesme tužnog melosa.

Foto: TvPink Printscreen

Ja za ljubav neću moliti. Više se neću za tebe boriti,  jer ti me nisi znao razumeti i ne bi mogao za mene umreti - pevušila je Luna.

Između ostalih hitova, posebno je želela da otpeva pesmu pevačice Dare Bubamare pod nazivom ,,Mili moj", koja govori o raskidu dvoje ljudi i boli koju osećaju zbog toga.

Foto: TvPink Printscreen

Znam da nije lako, ali te molim da još minut budeš tu i samo moj. Da kroz tvoju kosu pređem prstima i tiho šapnem ti: “Mili moj”. Više me ni srce ne sluša, voli onog što me ostavlja. A za tebe čuvam jednu molitvu za kraj da te voli Bog kao ja - otpevala je Đoganijeva.

PROČITAJTE JOŠ: BURE JEDNO, NE MOŽEŠ DA HODAŠ KOLIKA SI! Marija više nije želela da ćuti Dragani, pa je brutalno iskritikovala nakon ove situacije! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Savo Perović

#Zadruga 2

'