AKTUELNO

Gušila se u suzama.

U toku je najemotivniji raskid na velelepnom imanje nadomak Beograda. Naime, Luna Đogani prišla je svom sad već bivšem dečku, Marku Miljkoviću kako bi pokušala da reši nesuglasice koje su imali.

Kap koja je prelila čašu, po Markovim rečima jeste odnos njegove drage sa Zoricom Marković, sa kojom je Đoganijeva imala mnogo nesuglasica tokom prve sezone hiper rijalitija ,,Zadruga". Grcajući u suzama, Luna je pokušavala da ubedi Marka da ne raskine sa njom.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu da se osećam ovako opet, da mi neko ovako slomi srce! I sam znaš da si bio srećan, šta lupaš gluposti?! Srećan si sa mnom, nemoj da s*reš više - kroz jecaje je pričala Luna.
Nisam srećan Luna. Tri meseca da, ali poslednjih par dana ne, ne vidim nikakav napredak! Ti dozvoljavaš drugim ljudima da se mešaju! Ja nikome ne dozvoljavam, ja distanciram odmah osobu koja pokuša da mi se umeša! Zbog nas, da bi nešto sačuvao i ti se pos*reš po svemu što sam radio! Nema šanse neke stvari da ti uđu u glavu! Zorica je jedna pokvarena osoba, nema šta da pričaš sa njom! Nisi dovoljno zrela za mene! Mislio sam da će biti bolje, ali me sve manje i manje pratiš, pukla si od rijalitija! Moraš da shvatiš da je kraj! Još jednu stvar ti nisam rekao, kad mi menjaš reči, menjaš ono što sam ja rekao, to je klasična manipulacija u rijalitiju, ja takve stvari ne podnosim. Milion stvari još ima - objašnjavao joj je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Jeste, sad će biti da si potpuno nesrećan - vikala je Luna na Marka.
Prebolećeš me, Luna - izjavio je Marko.
Neću, ne mogu bez tebe! Kako svaki dan bez tebe? I onako mi je teško - grcala je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNA I ALEKSANDRA POSLALE PESMAMA PORUKE SVOJIM VELIKIM LJUBAVIMA, A ONI SU ODREAGOVALI OVAKO! Pogledajte uzbudljivo buđenje zadrugara! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'