AKTUELNO

Nije mogla da izdrži više!

Marko Miljković nije mogao da smiri Lunu Đogani, nakon što joj je saopštio da više ne želi da bude sa njom u vezi. Đoganijeva nije mogla da izdrži ponovo istu priču koja joj se desila i u prvoj sezoni najgeldanijeg rijalitija ,,Zadruga" sa Slobom Radanovićem, te je pokušala da ubedi sad već bivšeg dečka da ne raskine sa njom.

Kako joj to nije polazilo za rukom, budući da je videla Markovu hladnokrvnu reakciju na njene suze, Đoganijeva je ironično priznala da je kriva za sve.

Foto: TvPink Printscreen

Ne vidim nas dvoje više, idemo samo silaznom putanjom! Jednostavno ne vidim! Ne volim što mi praviš bespotrebne rijaliti priče! Ja tebe volim, ali ne mogu više. Ima više stvari koje ne volim kod tebe! Neću više tako! Ono od ranije neću ni da pominjem! Ali ono što je bitno je da ništa nisi ispoštovala što sam ti tražio! Iznova i iznova praviš sr*nja! Nisi zrela za ovu vezu i ne vidim nas dvoje u vezi. Nisi me shvatila dovoljno ozbiljno. Nisi shvatila da ja nisam klinac, kom ne treba sprdnja - objasnio joj je Marko.
Voliš me k*rac! Kad mi najviše trebaš, ti me ostavljaš! Samu! Samu! Najgora sam, ne umem da budem u vezi, jeste, u pravu si, sve si u pravu, da ti bude lakše - vikala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NISAM SREĆAN, PREBOLEĆEŠ ME: Luna NE MOŽE DA DOĐE SEBI ZBOG Markove odluke da stavi tačku na njihovu vezu, pa ga UBEĐIVALA DA NE RASKIDAJU! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zadruga 2

'