AKTUELNO

Nije joj bilo lako!

Večerašnja emisija ,,Izbacivanje" doneće mnogo iznnenađenja zadrugarima, budući da su u studiju sa voditeljkom Dušicom Jakovljević podrška nominovanih zadrugara. Ove večeri borbu za opstanak vodiće David Dragojević koji je nominovan od strane zadrugara, kao i Marko Stolić, koji je dobio najmanje glasova publike.

Foto: TvPink Printscreen

Kao Davidova podrška došla je njegova majka Biljana Dragojević, dok je sa strane Stolića došao Žarko Stanojević, njegov prijatelj i kolega.

Kako ste se kao žena i majka koja je bila privžena osećali kada je odlučio da se suprostavi vama - upitala je Dušica Biljanu.
Nije mi bilo dobro, svi znamo kako je protekao taj telefonski poziv. Ja sam htela da iznesem svoje mišljenje. Falilo mi je da popričam sa njim. Međutim, bila sam sprečan, Mungos je uzeo telefon i nastavio razgovor. Možda je i bio u pravu zbog toga, jer sve sa čime se ja ne slažem, treba da kažem napolju - započela je Biljana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: IZLETELA IZ LJUBAVNOG GNEZDA, A ONDA SVOG DEČKA IZBACILA IZ IZOLACIJE: Suzana divljala zbog Mikija, on pokušao da je smiri, ali mu nije pošlo za rukom! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'