AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo.

U studiju kod Dušice Jakovljević gost je ove večeri bila Biljana Dragojević koja je došla kao podrška sinu Davidu Dragojeviću koji je nominovan za izbacivanje ove nedelje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tema koju je voditeljka spomenula jeste Davidovo razočaranje kada je čuo da je izgubio vizu za Ameriku koju redovno posećuje. Ipak, njegova majka smatra da su razlog za njegove suze svakodnevne svađe sa Aleksandrom.

On nikada nije prekršio zakon. Mislim da ovde nije problem viza već njeno vikanje. On nikada nije voleo da se ona dere i histeriše. Sad je još više besan - govorila je Biljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dragojevićka je potom govorila kako između Davida i Aleksandre postoje čudne vibracije i da ponekad vidi kako se jedno drugom smeškaju iako je on u vezi sa Anom Korać. Priznala je na kraju šta joj kod Koraćeve smeta.

Vidim ja neka smeškanja. Kada je Aleksandra diskvalifikovana, Ana mu je prijala, to je van svakog komentarisanja. Ipak bolje je da čekamo kada oni napuste rijaliti. Jedna stvar, Anino komentarisanje je smetalo Aleksandri i meni.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Biljana Dragojević

'