AKTUELNO

Ovo je njeno viđenje situacije!

Posle Aleksandre Subotić, na red za intervju kod Ognjena Amidžića došla je i Stanija Dobrojević, koja je na početku razgovora govorila o Aleksandrinom povratku u ''Zadrugu 2''. Odnos njih dve je postao bolna tačka mnogima, pa je ona detaljnije objasnila kako funkcionišu zajedno. Iznela je stav o Davidu, ali i Aleksandrinoj borbi otkad je se vratila u Belu kuću.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni su ti njeni odnosi teški. Roditelji, ona, David. Pojma nemam, ako se od mene bude zahtevalo da se sklonim ja ću da se sklonim. Vidim da je problem to što ja imam sukob sa Ljubom. Komentarišem sve ovo kao gledalac. Ona je dete koja je dobila dete. Otac u zatvoru, majka nije bila baš najbolja majka. Posle rijaliti... David je za sve to podmetnuo leđa, on je stvarno bio superheroj. Sve skromno, skidam kapu. Ušli su ovde da zarade za bolju budućnost. I odjednom sve, zamenio je kao čarapu, meni je to užasno. Ja njeno ponašanje pre izlaska ne podržavam, ali opet sve je to zbog ljubavi uradila. Protiv svih je išla. Sebe je dovela do ponora. Rekla sam joj da mora da bude mnogo zahvalna ovoj produkciji, ali i Ani jer joj je otvorila oči - govorila je Stanija, a onda je počela da govori o ostalim zadrugarima, ali i budućnosti veze Davida i Ane:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Neke emocije jesu evidentne, ali to su neke emocije koje ne opstaju van rijalitija. Mića me izdao, Miki uvek gazi favorite. Luna upoređuje sa prvom Zadrugom, ali to je sve sujeta. Nije mi jasno kako Mića podržava Anu, a u prvoj sezoni je podržavao Kiju, sve je nekako pomešano i nema smisla - završila je ona razgovor sa Ognjenom.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Stanija Dobrojević

'