AKTUELNO

Davidova majka istakla da podržava Davidov izbor, koja god da je zadrugarka u pitanju.

Biljana Dragojević je ove noći gošća u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević, a ona je pred milionskim auditorijumom priznala do detalja šta misli o Aleksandri Subotić, ali i vezi njenog sina Davida Dragojevića i Ane Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Znam da je David u više navrata rekao kako ne može da izdrži tenziju i pritisak, da raskinu, pa će pričati napolju, pa se oni pomire. Oni to negiraju. Pustićemo vreme da prođe. Nerviraju me napadi na Davida, znam da ne laže. Pogrešio je što nije energičnije raskinuo vezu, pa krenuo u novu, to mu zameram - ispričala je Dragojevićka, a onda priznala da li podržava Anu kao Davidovu devojku:

Foto: Pink.rs

Bilo da je to Ana ili neka druga, to je Davidov izbor, ja se ne mešam nikad. Ne bih da uvredim nekoga - dodala je Biljana.

Biljana je istakla da joj smeta Aleksandrino ponašanje i sve izjave kojima je uvredila nju i njenu porodicu.

Zamerila sam joj na tom ponašanju. Kad je bila kod nas nije se osećala gost i da je ugrožena. Bilo je kao da je ovo njena kuća. Hvali me, hvali i onda udari na drugu stranu. Povredi mene i moju familiju - ispričala je Biljana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OVE SEKUNDE SMO ZAVRŠILI ZA SVA VREMENA: Marko nije mogao da trpi Lunino ponašanje, pa je raskinuo sa njom! Ona se GUŠILA U SUZAMA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'