AKTUELNO

Dragojevićka je istakla da se nikad nije mešala u izbor svoje dece.

Voditeljka Dušica Jakovljević je večeras u studiju dočekala podršku nominovanih zadrugara Davida Dragojevića i Marka Stolića. Ono što je Dušicu, ali i milionski auditorijum zanimalo jeste da li Biljana Dragojević, Davidova majka podržava vezu svog sina sa Anom Korać i da li će je prihvatiti kao snajku.

Ne smem ništa da kažem, da se ne bi pogrešno protumačilo. Ja se nikad nisam mešala u veze svoje dece. Bez obzira na Dejana, on je tako želeo. Ja sam i te kako dobar roditelj, ja sam njih školovala i oni su bili uz mene - istakla je Biljana.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Voditeljka je podsetila Biljanu da je neko od zadrugara rekao kako je David ispao "muška sponzoruša" i kako Ana važi za "sponzorušu" i da su zato i našli. Zbog ove izjave, Dušica je upitala Biljanu kako to komentariše.

Prvo je Ljuba to prokomentarisala, pa onda Aleksandra. Nisam ništa čula za Davida da bi on mogao da bude sponozoruša. Smešno mi je to - ispričala je Dragojevićka.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: DRŽALA SE ZA NJEGA KAO ZA SLAMKU SPASA! Karađorđe žestoko osudio što je David ostavio Aleksandru: POKAZAO JE SVOJ EGO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Biljana Dragojević

'