AKTUELNO

Iza njih je turbulentan i dinamičan dan.

Na velelepnom imanju nadomak Beograda osvanulo je još jedno sunčano jutro. Zadrugari su imali kao i svake nedelje mogućnost da posete salon lepote koju im je omogućio Veliki šef.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je došlo vreme da se i ostali stanari Bele kuće probude, Veliki šef pustio je muziku inostranih pop izcvođača. Nenad Aleksić Ša poznat je po svojim hitovima koji imaju melos zapadnjačke muzike, te se odmah razbudio i počeo njihati rukama.

Za njim je ustao i Milan Petković, Pinkova zvezda koja je i tokom takmičenja pokazao svoje vanserijske vokalne sposobnosti. Pratio je ritam rukama i time nasmejao zadrugare, jer im je priredio mini performans.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, ljubavnih iskrica ne manjka ni u ljubavnom gnezdu Miljković - Đogani. Iako su tokom jučerašnjeg dana imali buran raskid, a zatim se i pomirili Luna Đogani jutro se dočekala poljupcima njenog dečka, Marka Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POTPUNO NOVA LUNA: Nakon što je dobila tretman u salonu lepote, prijatelj joj je poručio poruku koja će joj biti ZVEZDA VODILJA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'