AKTUELNO

Pantovićeva je priznala da Subotić nikad nije bio uz nju dok je bila u problemima.

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Sledeće pitanje je Toma Panić postavio Ljubi Pantović, a njega je zanimalo da li je znala čime se Karađorđe Subotić bavi pre nego što je sa njim ušla u brak i da li će imati sredstava da izdržava decu.

Foto: TvPink Printscreen

Pre nego što si stupila u bračnu vezu sa Karađorđem, pre nego što ste imali decu, jesi li ti znala za koga se udaješ? Ne kakav je on karatkterno, nego čime se bavi, koje je njegovo društvo. Što ga kriviš za vašu sadašnjost? - upitao je Toma Ljubu.
Ja sam njegovo društvo znala delimično pre nego što sam njega upoznala, on se našao u tom društvu. Nisam htela da se petljam sa tim šta on radi. Ja sam čula da on radi sa nekim ljudima. Ja dok sam se zabavljala sa njim, ja sam živela sa roditeljima. On se meni dopao kao osoba. Počela sam da saznajem detalje svega kada sam ušla u vezu sa njim. Signal da nešto nije u redu sam mu dala, zato što sam rekla da su to moja deca, a ne njegova deca. I te kako ga krivim, jer nije stao u moju odbranu, nikad se nije poneo kao muško. Nikad nije stao u moju odbranu kada sam imala probleme. On je bio strana koja je gledala samo sebe. Nikad nije bio kao muško ispred mene. Čime se tada on bavio, mene u tom trenutku nije interesovalo. Bavio se da troši pare u Stupici, a nigde nije radio. Bio je mangup - ispričala je Ljuba kojoj nije bilo nimalo prijatno da priča o ovome.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: STREPELA DOK JE ON ODGOVARAO NA PITANJE! Aleksandra pitala Tomu da li bi bio sa Marijanom, Nadežda PREBLEDELA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'