AKTUELNO

Nastao je haos u Beloj kući.

U toku ''Igre istine'' došlo je do još jedne rasprave. Mina Vrbaški je odlučila da kaže sve što zna o cimerki Maji Marinković pošto je tema večeri bila prostitucija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je govorila kako se Maja oseća kada joj priđu. To je pre svega potvrdio Bane Čolak. Mina je govorila kako je Maja imala odnose sa njenim drugom za novac.

Bane i Bora su osetili nešto, neprijatan miris. Prvo su rekli da se oseća na granule. Maja je imala i fleke na pantalonama, ona mi je rekla da ima ženskih problema. Posle si rekla da te isflekara Dragana, a onda je rekla da nije. Sad kada smo bili napolju, išli smo u grad i znamo neke Arape... - govorila je Mina.
To što si ti rekla da se j*beš sa momcima i to što ti je Miki rekao da ga zadovoljiš za 500 evra na salašu ne čini mene k*rvom takođe. Mene da se maneš, ja sam proglašena čak za najuredniju devojku ovde - govorila je Marinkovićeva pa je Mina nastavila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Maja je imala nešto sa mojim drugom. On mi je rekao da joj je davao novac. Nisam verovala, ali posle sam sklopila kockice. Ja sam radila sve to jer stvarno nismo imali od čega da živimo, ja sam to rekla i ostajem pri tome - govorila je Mina pa pokušala da nasrne fizički na Maju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mama ti je k*rva isto kao i ti. Što nisi u pekari radila, k*rvo - dobacivala je Maja.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marija Marinković

#Mina Vrbaški

'