AKTUELNO

Ovo je zaprepastilo sve.

Pinkova Zvezda Marko Stolić odlukom glasova publike napustio je takmičenje, a on je odlučio da ovonedeljni vođa bude Lepi Mića, jer je smatrao da je svima njima autoritet i jedan od retkih koji nije pristrasan kada iznosi mišljenje o svima.

Voditelj Milan Milošević stigao je u Belu kuću kako bi započeo emisiju ,,Pretres nedelje", ali i kako bi svi saznali koga će vođa postaviti za potrčke i ko će biti omiljeni zadrugar.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, pre toga je došlo do ozbiljne rasprave između Zlate Đurković i Lepog Miće, a sve zbog pice koju je navodno sakrila Maja Marinković.

Ono o čemu su komentarisali bilo je i otimanje hrane Karađorđa Subotića koji je izazvao burne reakcije pojedinih, a Aleksandra Subotić je objasnila o čemu je reč.

Ja sam rekla da neću slatku picu, a onda su svi napali Karađorđa da vrati picu. On je vratio picu, oni su govorili da je lopov, a on je ironično rekao da je uzeo picu. Mića je sebi dao za pravo da mu je*e i živo i mrtvo - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je psihološka igra, ja picu nisam ukrao! - rekao je Karađorđe.

Marko Miljković je takođe prisustvovao toj situaciji, pa je imao potrebu da ispriča svoju stranu priče.

Foto: TvPink Printscreen

U dnevnoj sobi su sedeli Karađorđe, Stanija i Marijana i ja sam samo pokazao da je pica ovde. Onda je ona sama prozvala Karađorđa i napravila frku (Aleksandra) - rekao je Marko.
To što ga providno braniš, od toga mi se ke*a! - prokomentarisala je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ova rasprava izgledala, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Karađorđe Subotić

#Ljuba Pantović

'