AKTUELNO

Sukob se nastavlja.

Kao i svakog ponedeljka, i večeras je emisija "Pretres nedelje sa Milanom". Voditelj Milan Milošević došao je u Belu kuću, te je došlo vreme da se zadrugari prisete svih onih situacija koje su obeležile nedelju iza nas.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Prva tema koju je Milan hteo da komentarišu jeste jučerašnje gledanje uspomena kada je David plakao i njegov nasrtaj na bivšu verenicu Aleksandru Subotić. Tema je bila i spominjanje njenog deteta u lošem kontekstu.

Ja se izvinjavam mojoj i Aninoj porodici. Nije mi se svidelo što spominju dete kao neki razlog. Svi znaju da moj ujak nije hteo da se Aleksandra i Magdalena presele kod mene jer nije hteo probleme. Mnogo volim to dete, videli ste i sami na snimku. Više neću da komentarišem, neka me maže govnima - govorio je David, a onda nastavio:

Foto: TvPink Printscreen

Govorila je da sam uzimao pare preko Magdalene. Ona je to radila, imala dete sa 16 godina i ostala pored njega. Ja sam čak i Ani govorio o detetu u lepom smislu. Osetila je moć pored Čabarkape, a znao je da ima četvoro dece. Rodila si dete jer si osetila moć i pare - rekao je Dragojević, a Aleksandra se branila:

Foto: TvPink Printscreen

Ja o tome nisam imala pojma. On mene jeste gurnuo. Ne možeš da porediš prostituciju sa rođenjem deteta. Nije mi jasno. I tebe sam volela, kao i njega. Tvoje konstatacije su užasne. Ja kad sam saznala da sam trudna niko kući bio nije. Šta je trebalo da uradim? Nemoj meni te priče, ti si koristio bivšu devojku za novac, čak je i mene podržala - govorila je Subotićeva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam od Srpske Nove godine počeo da se zaljubljujem u Anu. Jeste da sam se javljao Aleksandri. Poštovao sam je kao čoveka. Nisam je voleo tada. Osećao sam potrebu da to sve radim - govorio je David dok je Aleksandra posmatrala pa rekla:
Ne želim da ih razdvojim. Ja znam kako je biti prevaren. Neću da budem deo toga, ali da li je moguće da me neko pravi budalom dve godine. On je mene terao da budem agresivna. Na Ramonu, Zerinu i sve ostalo - priznala je ona.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'