AKTUELNO

Spomenuli su i bivšeg zadrugara koji je preneo Aleksandri da je Davidova veza sa Anom rijaliti priča.

Tokom emisije ,,Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", jedna od tema bio je odnos između Davida i Aleksandre. Njihov sukob ne prestaje da iznenađuje javnost.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovog puta Subotićeva je govorila kako nije bila svesna da je David ušao u vezu sa Anom jer joj je bivši zadrugar Petar Tojagić rekao kako sve sa Koraćevom radi zbog rijaliti priče.

Rekao si da je sve ovo igra i rijaliti. Rekao si Petru. Biljana mi je posle rekla kako je sve ovo sa Anom fejk. Kako mogu da ti verujem. Bila sam ubeđena da je sve ovo igra. Na Instagramu sam objavljivala romane, nisam bila svesna. Nisam verovala svojim očima. Čak sam se i produkciji žalila da to oni rade, ali nisu. Sad mi je sve jasno - govorila je Aleksandra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rekao sam da je sve ovo rijaliti. Nisam spomenuo Anu. Iskreno je sve sa Anom, do dan danas. Problem je što je tvoje ponašanje bilo loše. Voleo sam te kao osobu, ni ja nisam hteo da priznam sebi. Na kraju sam pukao i krenuo sa Anom da se družim. Ni ti nisi čekala, pa si otišla tamo na večere - izustio je David.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ana je imala potrebu da komentariše sve ono što su David i Aleksandra rekli. Ona je priznala da je oduvek bila iskrena pa je čak svima rekla da joj se sviđa Dragojević, ali nije htela da se meša u vezu dok je on bio sa Aleksandrom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nikada nisam rekla da mi je on dečko. Htela sam da vidim da li mogu da komuniciram i funkcionišem sa njim. Posle sam shvatila da sam zaljubljena. Teško mi je da pričam o svemu tome. Meni je samo bitno da David bude iskren do kraja. Svako je ovde znao, nisam ga muvala dok je bio sa njom. Ovde sam se družila sa Mićom, Matorom i Sanjom. Sa Aleksandrom nisam nikada bila bliska. David je njoj sve rekao. To je njen problem. Sada neće da prizna sve ovo što govori. Cela priča joj pada u vodu - govorila je Ana dok je Aleksandra sve vreme pokušavala da je spreči da govori.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ana Korać

'