AKTUELNO

Tresla se Bela kuća.

Izgleda da "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" ne može prođe bez incidenta, pa je tako bilo i ovaj put.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je bila zadrugarka za koju je Milan imao nekoliko pitanja. Ona je odmah priznala da joj nije problem što je njen dečko Marko Miljković izabran za potrčka, ali da joj nije svejedno što on tamo mora da boravi sa drugom devojkom, Stanijom Dobrojević. Potom je voditelj upitao zbog čega je pre nekoliko dana Marko raskinuo sa njom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Marko je u pravu za neke stvari. Moja mana je što prelazim preko nekih stvari. Jednostavno nikako da budem svesna da je Marko iskusan i da je zreo, a ja sam klinka još uvek u glavi. Problem je bio što sam ja pričala sa Zoricom sa kojom on nije u dobrim odnosima. Posle ono sa Brendonom, to mu nije prijalo. Tako sam pokazala svoju nezrelost. Kada mi je rekao da me ne voli dovoljno da me trpi takvu, to mi je najteže palo. To je bilo kao 10 šamara. Mislila sam da nije iskren i da je to sve test. Ovde ne bih mogla da izdržim bez njega. Ono sa Slobom me uništilo. Nakon muvanja sa Markom ja nisam bila sigurna u sebe. Vratio mi je sigurnost. Gledam ga kao spas - priznala je Luna, a onda je ustao Marko i spomenuo Zoricu Marković.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada je Marko spomenuo novac i dvoličnost kod Zorice Marković, ona je ustala i započela žestoku svađu.

Neke stvari nisam mogao da tolerišem, rekao sam joj i rešili smo. Dao sam joj drugu šansu. Znam da Zorica mene gleda kroz pare ovde. Boli mene d*pe za to. Hajde đ*kica. Dovodiš je do nervnog sloma, pa posle pričate. Hajde ćuti, pos*rem ti se na karijeru. Hajde beži. Sve gledaš kroz pare. Pečat sam lupio, hajde magla - govorio je Miljković, a onda je ustala Zorica i počela da viče.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti nju sprdaš ovde, sve ja znam. Uopšte nisi interesantan. Ti nisi dečko, ti si bis*ksualac. Toma je lepo rekao istinu o tebi. Odj*bao si Tomu, a voliš ga više od Lune i Brendona. Dosadan si, iako si sa Lunom. Ovde loviš devojčice, to ti radiš. Kod dečka živiš jer nemaš za kiriju. Ona želi sigurnost, a ti se zezaš sa njom. Kravlja pi*ketino! Jednu trenerku si nosio dok ti nisu Lunini fanovi poslali stvari. Zahvali se ljudima, nemoj devojku da ograničavaš. Luna! Alo! Kako te nije sramota da budeš sa ovom budalom - vrištala je Zorica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam je takvu prihvatio, ali mislio sam da ću da je menjam. Kada mi ne odgovara nešto onda joj kažem - govorio je Marko, a Zorica je nastavila da ga vređa.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zorica Marković

'