AKTUELNO

Nikad nije bila sigurnija u svoje planove!

Pevačica Nadežda Biljić prepoznatljiva je po svom temperamentu, ali i ishitrenim reakcijama koje su u većini slučajeva nasmejale sve njene cimere u "Zadruzi", ali i gledaoce kraj malih ekrana. Iako je poznato da poseduje neverovatan pevački talenat, ona je zbog svog stava i neozbiljnosti propustila mnogo prilika da se izdigne i postane prava muzička zvezda.

Budući da joj karijera od samog starta nije išla onako kako je ona zamislila, ona je odlučila da započne novi, dodatni biznis, pa je u razgovoru sa Branislavom Radonićem Brendonom otkrila kako će realizovati sve to čim izađe iz "Zadruge".

Foto: TvPink Printscreen

Ona je savetovala Brendona da ozbiljno počne da razmišlja čime će se baviti kad napusti rijaliti, što je njega nasmejalo i oraspoložilo. Međutim, ona mu je ispričala da, pored pevanja ima još jedan neotkriveni talenat - uređivanje enterijera stanova i drugih objekata, iako nije svesna da su najbolje arhitekte godinama radile u svojoj struci kako bi sebe deklarisale u stručnjake koji savršeno rade svoj posao.

Poznata pevačica Nadežda je ipak sigurna da će se tim poslom baviti odmah nakon izlaska iz ovog najpopularnijeg rijalitija, a samo je pitanje dana kada će se Biljićka pokrenuti i početi svoj biznis.

Foto: TvPink Printscreen

Planiram da budem vlasnik još nekog stana i da budem gazda. Lepo ga sredim i izdajem - rekao je Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

Sada kupiš stan i otvoriš frizerski salon, kozmetički. Tvoje je da imaš samo potpis i da ti donose kiriju na vreme. Najsigurniji posao je "rent a car". Znaš li koje su tu pare?! Pritom, kad krene Beograd na vodi, biće haos sa strancima. Ima dosta fora sa kojima možeš da zaradiš pare. Ali, meni mnogo dobro ide taj unutrašnji enterijer, to ću raditi čim izađem - rekla je Nadežda.

Kako je izgledao ovaj razgovor, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Nadežda Biljić

'