AKTUELNO

Lazar je pokušavao da ga opravda.

U toku žurke u kojoj su svi zadrugari uživali, David Dragojević je pokazao srednji prst kamerama. To je videla njegova devojka Ana Korać, pa mu je odmah rekla da to nije trebalo da radi jer tako sebi pravi probleme.

Foto: Zadruga - RTV Pink

David se pravdao da je to uradio iz zezanja, ali i potrebe da se obrati javnosti koja ga osuđuje zbog načina na koji je raskinuo sa Aleksandrom i ušao u vezu sa Koraćevom.

Ja sam se samo sprdao, pokazao sam i šta sada. Imao sam potrebu. Boli me k*rac. Šta se ti buniš, to sam ja uradio - pravdao se on.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si moj dečko, posle ćeš meni da kukaš zbog čega ti postavljaju razna pitanja. Nemoj mi sad te priče. Govorim ti šta ne smeš da radiš - govorila je Ana dok je Lazar pokušavao da ga opravda tako što je govorio da je popio i da je zbog toga sve uradio.

On je iznerviran njenim pridikovanjem izleteo napolje gde mu je Ana na miran način rekla da to ne sme da radi jer će biti objekat komentarisanja.

Da li ste vi normalni. Lazar mi priča neke teorije njegove. Pijan lik, ne znam ni ko je na žurki. Imam potrebu da kažem i pokažem to jer me dr*aju svi redom. Sprdao sam se - govorio je David, a onda mu je Ana rekla:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovde sve što uradiš može da se iskoristi loše. Posle ćeš da se pitaš odakle pitanja novinara, čak i Milan ti neće biti jasan kad ti postavlja pitanja - dodala je ona, a onda je Lazar došao po njih da se vrate u kazino na žurku.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Zadruga 2

'