AKTUELNO

Obezbeđenje je odmah reagovalo.

Zadrugarka Maja Marinković je u toku večeri rekla Zorici Marković da ju je Aleksa Savić nazvao prostitutkom. Kada je to čuo, on je odmah reagovao rekavši da to nije uradio.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kad sam ti ja rekao da si k*rva. Sram te bilo. Spominješ mi devojku. Seljanko jedna, dr*ljo. Mrš bre tamo. Sram te bilo. Rekao sam Mini da se ne raspravlja sa Majom jer je nije vredna. Za sedam meseci jednu devojku nisam uvredio. Sram vas bilo sve. Govoriš mi da mi se devojka je*e za pare napolju - vikao je Aleksa.
Kad si rekao da prodajem telo za novac! Ti si se meni obratio prvi, šta hoćeš sad, htela sam da te uvredim - govorila je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Majina prijateljica Aleksandra Subotić se umešala u raspravu vređajući Pinkovu zvezdu. Marinkovićeva je ipak na kraju objasnila što mu je to rekla.

Ćuti, plašiš se, našao si malu Maju, diraš je i prozivaš. Pe*erčino jedna klasična. Ti se ovde svađaš zbog "Škode". Nisi ni svestan. Amneziju imaš, šta si sve radio Maji i govorio - vikala je Aleksandra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam samo bila nervozna i rekla sam ti to kada si ti meni rekao da prodajem telo za novac... - pravdala se Marinkovićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksa Savić

#Aleksandra Subotić

#Marija Marinković

#Zadruga 2

'