AKTUELNO

Nije mogao da prećuti ovo.

Voditelji radija ,,Amnezija" Bora Santana i Bane Čolak nasmejali su svoje cimere na samom početku emitovanja nove emisije, a ono što su svi jedva dočekali je gostovanje Davida Dragojevića koji je prethodnih nekoliko dana izazivao žestoke rasprave i konflikte u Beloj kući.

On je zbog agresivnog ponašanja bio kažnjen od strane Velikog šefa, a on je povrh svega, ponovo otvorio dušu i otkrio svoju stranu priče o svemu što ga je povezivalo sa Aleksandrom Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Kada su me pitali, ja sam već rekao da nikad ne bih raskinuo u rijalitiju. Sve ostalo je njena priča, njena reč protiv moje. Ona vrlo dobro zna šta je i kako. Ja sam sam kriv što to nisam uradio za stolom, trebao sam ranije to da uradim. Mi smo otprilike proveli zajedno 6-7 meseci. Kod moje mame smo živeli. Sami sebe smo gušili lažima, to je sve nešto što sam ja izneo. Osećam se lakše kad sam sve rekao. Mene je ubijalo sve to, ja nisam ni želeo da uđem u rijaliti, sad moram da dokazujem sve šta nije istina. Što se tiče raskida, ja sam nju poštovao i znam kako je živela i znam da je ona rekla da sam ja njoj sve. Voleo sam je kao osobu i sve to, pazio sam na njeno dete. Ja sam razmišljao o drugim faktorima i šta će ovde da se protumači. Desilo se šta se desilo, to moje druženje sa Anom se pretvorilo u veliku ljubav. Igrali smo, đuskali. Ja sam nju ljubio u nos uvek, nikad nije ona mene prva. Ona je cvetić, velika mi je podrška ovde i baš je prava devojka - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

On je nekoliko puta pokušao da nasrne fizički na svoju bivšu devojku, a on je ovim povodom ispričao šta ga je najviše pogodilo i izazvalo bes koji nije mogao da iskontroliše.

Bila je ta priča zbog deteta, ona je rekla da je dete bilo kod mene zbog para i to me pogodilo. Ne želim više da pravim takve scene mojima, a ni njenim roditeljima. Jednostavno, ne priliči mi i nemam više šta da odgovorim. Stvarno je bilo ružno. Što se tiče tih uspomena, to su bile slike sa mojim bratom, ja se odmah setim toga i zbog svih tih nekih laži ta naša bratska ljubav... Ne mogu da kažem da je pukla, jednostavno smo se udaljili. Nadam se da će se vratiti sve na pravo mesto, zato jedva čekam - nastavio je David.

Šta je još ispričao zadrugar, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#David Dragojević

'