AKTUELNO

Nisu mogli da veruju šta slušaju!

Voditelji Bora Santana i Bane Čolak su u emisiji radija ,,Amnezija" ugostili mnoge učesnice najgledanijeg rijalitija, a to je ujedno zabavilo sve njihove cimere, ali i gledaoce kraj malih ekrana.

Jedna od njih bila je i Ljuba Pantović, a njena priča o porodičnim problemima i sukobima sa ćerkom Aleksandrom Subotić bila je intrigantna za sve koji su je slušali.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je priznala da je kriva zbog nevaspitanja svoje ćerke, pa otkrila kakve je propuste napravila.

Htela sam da kažem da sam jučerašnji zadatak ispoštovala zbog Mikija, zezali smo se na taj račun. Htela sam da se svi zezamo, međutim, taj zadatak mi je pokazao neke druge stvari koje mi nisu smešne ni zabave, to je odnos moje ćerke prema meni. Rekla mi je ,,Mrš". Ja gubim neku volju i želju da prilazim i da glumim budalu. Ona iz dana u dan pokazuje da me ne želi pored sebe. Ja ću kao majka da joj ispunim želju i to je to. Pogađa me to što laže. Niko nije bezgrešan, ali ona je preterala. Ta njena izjava da nema šta da priča sa mnom, ja nisam majka na ofingeru. Ne želim da učestvujem u njenim igrama, jer to traje godinama. Najveći krivac zbog nevaspitanja, ja sam ispala budala, jer sam htela da budem normalna žena koja nije htela da brani deci da idu kod oca. Svaki put kad su išle kod njega, vraćale su se sa nekakvim pričama i prodavao im je maglu. Deci je to savršeno odgovaralo, moj propust je što nisam bila strožija majka i loša bivša žena. Do toga je došlo kasnije, ali posledice su vidljive - rekla je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Pantovićeva nije sakrila da bi volela da izađe ruku pod ruku sa svojom ćerkom iz "Zadruge", ali najveća prepreka za njihov dobar odnos je upravo njeno ophođenje prema njoj, a na koje nimalo nije ponosna.

Ona je meni rekla da ja njoj nisam majka. Rekla sam da se neću mešati u njene lične svađe, jer ima dovoljno godina. Meni zasmeta kad je neko vređa, ja sam zamolila Anu da je ne vređa, ona je to ispoštovala. Aleksandra je nastavila tu svađu. Ja sam uradila što je do mene, ustajala sam da je branim, ali uvek sam dobijala odgovor da treba da sednem dole. Baš sam se setila u sobi kad sam na ,,Igri istine" postavljala pitanje Luni, ona me napala da ja nju perem. Luna je davala odgovor da je David napadao Aleksandru samim tim što joj je uvek govorio da je kriva. Boli me to što me ne voli ili ljubav pokazuje na pogrešan način. Nikad nisam dobila izvinjenje. Nikad nije rekla lepu reč za mene. Ja sam i te kako ustajala da je branim i da navedem da kaže nešto što bi bilo u njenu odbranu. Ne zanima me šta će drugi reći, ali me u poslednja dva dana napadala u igri. Volela bih da sa njom izađem ruku pod ruku, ali nemoguće je - nastavila je Ljuba.

Voditelji su za Ljubu pripremili i igru ,,Ili - ili" u kojoj bi morala da otkrije kome bi od ponuđenih pomogla da izađu iz lifta.

Foto: TvPink Printscreen

Karađorđe ili Čabarkapa - pomogla bih pre Karađorđu, i onako sam mu tri puta spasila život - priznala je Ljuba.
Vladimir ili Stanija - naravno da bih Staniji pomogla.

Foto: TvPink Printscreen

Davdi ili Karađorđe - on je trajnije uticao na moje dete, ali ipak Karađorđe.
Stanija ili Karađorđe - Stanija - bio je Ljubin odgovor.

Detaljno o ovom razgovoru, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ljuba Pantović

'