AKTUELNO

Ovo se Nadeždi nimalo neće svideti kad čuje.

Mnogi zadrugari bili su šokirani kada su videli Nadeždu Biljić u eksplicitnom izdanju sa Tomislavom Panićem, a niko nije mogao da veruje da je upražnjavala s*ks pred kamerama svesna da će je njeni roditelji videti nagu zajedno sa ovim manekenom.

Pevačica Zorica Marković je u nekoliko navrata istakla da poseduje savršen pevački vokal, ali da to nije u skladu sa njenim ponašanjem koje je, kako ona kaže, zastrašujuće i za nju i njenu porodicu koja je imala priliku da je vidi u svakakvim izdanjima.

Foto: TvPink Printscreen

Ona u razgovoru sa Banetom Čolakom ispričala jednu anegdotu koju je imala sa Nadeždom, a za koju niko od ukućana nije znao.

Ona ne zna da skuva ručak, da umesi hleb, da ispeče nešto. Onda krene da priča neke stvari... Ja kažem jednu rečenicu, ona ponovi isto, iako zna da možda nisam u pravu. Ona nema srama, ako joj se neko svidi ona ode u krevet. Povređena je, očekivala je više, a znala je da je to sve fejk. Bila je u lošem društvu i sa ljudima koji su pokvareni. Ona 12 godina priča da je radila sa tim ljudima, gde su joj pare? Nema za sijalicu, nema vozačku, ima 30 godina. Ništa nije uložila kod oca i majke. Ovo je njena faza, kad izađe iz "Zadruge", ona neće ići u Valjevo sigurno. Ona živi sama u Beogradu. Bili smo za neku pesmu, došla je uveče, ona je došla u jednoj haljini. Dala sam joj pare za taksi, klopu, ona je dva dana dolazila u jednoj haljini i pila pivo. To joj ne priliči. Neko mora da joj se posveti, da je drži za ruku bukvalno i da se pozabavi sa njom vizuelno i profesionalno. Ona ozbiljne pare može da zaradi - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Kako će Biljićeva odreagovati kad za ovo sazna, preostaje da saznamo, a detaljan razgovor možete pogledati u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Bane Čolak

#Zorica Marković

'