AKTUELNO

Neće više da trpi njeno ponašanje.

Gledaoci su i ove večeri postavljali pitanja zadrugarima, tačnije njih je čitao Milan Milošević. Publiku je zanimalo zašto Ljuba Pantović daje podršku i pomaže zadrugarima koji nisu u dobrom odnosu sa njenom ćerkom Aleksandrom Subotić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

''Da li je moguće da više savetuješ Anu, Matoru i Sanju šta da pričaju i kako da odgovaraju kada su se svađale sa Stanijom i Aleksandrom'' - glasilo je pitanje za Ljubu Pantović.

Anu Korać nikada nisam tešila i savetovala. Matoru i Sanju tek nisam. Pomagala sam Matoroj šta da kaže Staniji. To sam komentarisala. Aleksandra veoma si neotesana. Kada sam ja Anu nunala i tešila. Sram te bilo. Bezobrazna, jedna nevaspitana osobo. Ako i dalje misliš da meni ovde praviš te face. Ja ti kažem da ne pokušavaš da vidiš gde su mi granice. Je l' ti jasno? Lažna trudnice. M*rš u p*čku materinu - vikala je Pantovićeva, a Aleksandra je demantovala:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Hvala mama, evo Ana ti tapše, tapše ti ćerka. Hvala majko! - vikala je Subotićeva.

Ljuba je potom otkrila ko je njoj za vreme veze sa Davidom Dragojevićem prenosio informacije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Moja dva glavna informatora o tome šta ti radiš i kako radiš žive preko puta tebe. Sve znam, sve sam znala i znaću. Svi se udavite u svojim go*nima. Svaki korak sam vam znala. Prestani da si takva, sledeći put kada mi kažeš mrš znaj da ćeš da popiješ vaspitnu, kunem ti se - zapretila joj je kao majka ćerki.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ljuba Pantović

'