AKTUELNO

I dalje gaji emocije prema njoj?!

U Beloj kući nastala je opšta pometnja kada je svim zadrugarima u emisiji ,,Gledanje snimaka" pušten klip u kojem je David Dragojević poručio Aleksandri Subotić da je voli, a gde je nakon dva sata strasno poljubio Anu Korać i tada započeo novu ljubavnu vezu.

Međutim, u toku rasprave dogodilo se nešto što je zaprepastilo sve, pa i Anu koja je pred sobom gledala kako se Aleksandra i njen dečko gledaju. Subotićeva je želela da mu saspe sve u lice, ali svaki pokušaj bio je bezuspešan, jer se nasmeju svaki put kada se ugledaju.

On mene ne sme da pogleda, kad izađe wc-a on gleda u zid! Ja volim da te vidim! - ispričala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Pa, ti stalno gledaš u mene - rekao je David kroz smeh.
Ali, volim! - rekla je Subotićeva.

Nakon izvesnog vremena Subotićeva je odlučila da se uozbilji, pa ponovo progovorila o činjenicama koje jasno ukazuju na to da David nije govorio istinu o njihovom odnosu, a ni Jovana Tomić Matora nije ostala ravnodušna na sve što je čula.

Foto: TvPink Printscreen

Znači, dva sata pre toga si mi poručivao da se spremim, da ostavim dete kod tvoje mame. Ti nikad nisi hteo da izađeš i pare da trošiš, ako ćemo iskreno. Hteo si da ulažemo u našu budućnost! - nastavila je Subotićeva.
Ja sam ovde igrao sa njom, ti izašla, i? - rekao je David.
Ti si doveo devojku u krevet i legla sa tobom gde smo mi spavali! - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Koraćeva je zaprepašćena posmatrala njih dvoje, a njena drugarica Jovana je čak u šali prokomentarisala da Aleksandra i David lepo izgledaju zajedno.

David je flertovao! On je prišao da je poljubi, ona se sklanjala od njega! Uradi to zbog Ane, kaži sve! Šta se pravdaš! Ja sam iz sprdnje rekla da su slatki, ali ovo je stvarno strašno - ubacila se Matora.

Foto: TvPink Printscreen

On sa mnom nikad ne bi raskinuo da ga Mića nije naterao! - tvrdila je Aleksandra.

Kako je izgledao ovaj trenutak i kakve su bile Anine reakcije, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'