AKTUELNO

Pevač smatra da Dragojević nije miljenik publike nakon svega što je uradio.

Zadrugar Lepi Mića tokom svog boravka u "Zadruzi" nikada nije imao problem da zauzme iskren stav, išao on na štetu njegovih prijatelja ili ne. Imajući u vidu da je sa Anom Korać u najboljem odnosu, on koristi svaki priliku da je savetuje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovog popodneva Mića je imao potrebu da komentariše Anu i njenog dečka Davida Dragojevića, ali i da naglasi da je Dragojeviću vreme da se nosi sa svojim greškama zbog kojih je u narodu, prema njegovom mišljenju, omražen.

Vi ste kao mala deca u odnosu na Aleksandru, niste ni svesni. Kao deca ste, nikako da kažete kao ljudi, koliko godina imate. Ti si prevario nju, ne ona tebe. Ti si sve izneo ovde. Ovde je Aleksandra stručna i pametna. Ti vrištiš. Vani si omržen i ispadaš lažov. Ne možeš da kažeš da te boli k*rac. Uradio si neke stvari, a ne umeš da objasniš kao čovek. Sve će ti se obiti o glavu. Moraš da imaš stav, večeras kad dođu novinari gotov si. Moraš ljudima da položiš račune - govorio je Mića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pročitaj više: MOGLA JE BITI SNAJKA IZ BRUSA! Luna SATERALA Marka u ćošak nakon njegove replike koja joj je zaparala uši!(VIDEO)

Koraćeva je pomno slušala šta mu Mića govori, nadajući se njega David poslušati na kraju.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'