AKTUELNO

Ona ne želi više ništa sa njim!

Aleksandra Subotić otišla je u Rajski vrt kako bi porazgovarala sa Drvetom mudrosti. Subotićeva je istakla da se oseća zadovoljno i srećno, kao i da joj ništa ne može skinuti osmeh sa lica.

Foto: TvPink Printscreen

Iskreno, dobro se osećam, pozitivna sam, odmorila sam se i naspavala. Generalno mi je lepo - počela je Subotićeva.

Potom se ona dotakla i sinoćne emisije, tokom koje je ljubavni trougao doživeo vrhunac, pa je Subotićeva rekla da njen bivši verenik, David Dragojević ne može da se ,,opere".

Od kad sam se vratila ja se osećam dobro, na sve ovo gledam kao na neku novu šansu. Lepo mi je, zadovoljna sam svojim životom. Drago mi je da sam imala priliku da pričam sinoć i drago mi je da sam saznala nešto. Smešno mi je i vidim da nije ravnodušan prema meni. Ono keženje i tako to, jasno mi je da nije ravnodušan. Ne bih ja imala ništa sa njim, ali zna on da je kriv i zna da je zaj*bao. Ne može on da se opere. Pokušao je da vrda, pokušavao je da menja temu, ali mu nije pošlo za rukom, pa je, mučenik, počeo da se smeje na kraju, nije znao kuda će. Možda bih i ja mogla da pričam sa njim, samo da nema Ane i Lazara. Manje Ane, više Lazara. Juče se raspravljam sa verenikom, a mene Lazar napada, ja gledam i ne verujem. Ana je devojka koja fura svoju priču, ona zna i kad laže i kad maže, ali ona pokušava da se opere - ispričala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TI SI OMRAŽEN NAPOLJU JER LAŽEŠ! Mića OPLEO po Davidu, Ana OD ŠOKA nije PROGOVORILA ni reč! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'