AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

U novom terminu, svakog petkA, održavaju se nominacije u Beloj kući. Ovonedeljni vođa Lepi Mića za potrčke je izabrao Staniju Dobrojević i Marka Miljkovića, a ukućani su morali da odluče koga će nominovati od njih dvoje.

Foto: TvPink Printscreen

Oduševljen sam Markom, on je pokazao kako jedan muškarac treba da se ponaša. Mogu i ja da naučim nešto od njega. Stanija je moja zemljakinja i nju ne mogu da nominujem. Ja glasam za Marka, znam da se on neće ljutiti na mene - ispričao je Karađorđe Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Moje mišljenje je da bi Stanija i Marko ušli u vezu. Sada nema simpatije između vas dvoje, ali da ste ušli zajedno Zadrugu, tu bi bilo nešto - ispričao je Bora Santana, ali je na kraju poslao Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Devojka ima ispravne stavove na život, devojka je realna. To što smo mi imale sukobe, ljudi se posvađaju, pa se pomire. Ja Staniju smatram dobrom devojkom, ta devojka ne radi ništa, da bi izazvala te vaše reakcije. Što se tiče Marka Miljkovića, mislim da je dečko koji je spreman na sve za rijaliti. Ne bira sredstva da uvredi i povredi nekoga. I ta situacija sa Stanijom, da si ti nju odgurnuo i rekao da ti ne prija, ne bi bio nikakav problem. O Staniji imam lepo mišljenje, dok o Marku imam čak i negativno. Ovo mu je poslednji voz da nešto uradi u životu, i jednostavno on hrli ka njemu. Tako da nominujem Marka, a hoću da sačuvam Staniju - ispričala je Aleksandra Subotić.
Mislim da se ona više uzbudila oko Marijane i Petrućija, jer je htela da ima neki sukob sa mnom, ali joj neće poći za rukom. Mislim da sa Majom i Marijanom proživljava to neko svoje detinjstvo, mislim da je provokator -  ispričala je Rebeka Popović.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su za kraj podršku za opstanak u "Zadruzi" dali Marku Miljkoviću što znači da je za izbacivanje prva nominovana Stanija Dobrojević.

Stanija je od strane ukućana bila prva nominovana, pa je bilo vreme da se proglasi i drugi nominovan. Elvira Ivazić, Rebeka Popović, Dragana Mitar i Lazar Jeremić ustali su nakon što ih je prozvao voditelj Ognjen. Drugi nominovani stanar Bele kuće je Elvira.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ORIO SE PAB! Mića svim silama pokušao da DOPRE DO DAVIDA, pa zaključio: ALEKSANDRA DOMINIRA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'