AKTUELNO

Bitno je da je svesna šta je rekla!

Stanija Dobrojević u zatvoru je sa svojom cimerkom, Elvirom Ivazović pa su se dotakle teme ljubavi. Iako je njena ljubavna romansa sa Vladimirom Tomovićem bila jedna od glavnih tema u Beloj kući, Elvira je imala drugačiji pogled na odnose u rijalitiju.

Foto: TvPink Printscreen

Ja godinu i po dana nisam ni sa kim, a nisam sklona nekim varijantama i tako to. Ako u spoljnom svetu ne radim to, zašto bih došla ovde. Kod mene nema ništa pre braka - ispričala je Elvira.
Hoćeš da kažeš da si nevina u 34 godini, je l' to? Rekla si: ,,Ništa pre braka", a kao voliš seks na javnom mestu - smejala se Stanija na sav glas.
Koja kontradiktornost, šalila sam se, strašno - shvatila je Elvira šta je rekla.

Foto: TvPink Printscreen

Elvira je objasnila Stanija i da je imala blamantni potez pri ulasku u Belu kuću. Naime, ona je u razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević rekla da ima natalnu kartu i položaje zvezda kao i Jelena Karleuša, Madona i Aleksandra Vučić.

Kad sam bila u emisiji, sada pred ulazak, kod Dušice,ona me je pitala otkud ja u rijalitiju, ja sam rekla da mi je prijatelj astrolog rekao da ću ja biti u rijalitiju. Baš se blamiram, i to je verovatno bilo tako bombastično - ispričala je Elvira.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: STANIJA PRVI PUT PROGOVORILA O BRAKU: Poverila se Elviri, pa otkrila zbog čega nije želela da ima decu! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'