AKTUELNO

Hoće li opstati ili ne?

Večeras je na programu televizije Pink specijalna emisija ,,Pitanja novinara", gde će sedma sila postavljati zadrugarima najintrigantnija pitanja o situacijama koje su se desile u "Zadruzi 2" proteklih dana.

Foto: TvPink Printscreen

Urednika portala Pink.rs i novinara Darka Tanasijevića je zanimalo da Luna Đogani i Marko Miljković prokomentarišu šta su to jedno drugom zamerali, kao i da li će se ponavljati scene raskida:

Isto kao i on meni. Te neke moje gluposti i moje bubice, tako sam i ja njenu njegovu drskost. Nema više mesta za te gluposti i svađe. Ili ćemo da budemo u ozbiljnoj vezi ili nećemo biti zajedno. Užasan sam prizor zatekla kod kuće. Iako je sve izgledalo sjajno, moji su bili toliko nesrećni zbog ljubavi prema dotičnom gospodinu. Zaslužili su da budu srećni - odlučna je bila Đoganijeva.
To je trebalo da bude raskid i išli smo u tom smeru. Svaki raskid je bolan, da. Gledao sam da joj dam do znanja da mi neke stvari smetaju, jeste na malo grublji način, vidim da je i ona sad tako rešila. Ja nam dajem još jednu šansu da nastavimo bolje - bio je iskren Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zadruga 2

'