AKTUELNO

Iznerviralo je Lunino ponašanje tokom žurke.

Tokom žurke koja je bila ovog utorka Stanija Dobrojević je, kako je više puta istakla, slučajno uhvatila Marka Miljkovića za zadnjicu. Tom prilikom njegova devojka Luna Đogani je burno reagovala, zbog čega je ona odgurnula Staniju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ova tema pokrenuta je i večeras tokom pitanja novinara kada je Stanija dobila pitanje o ovoj situaciji. Inače, Stanija je ove nedelje potrčko zajedno sa Markom zbog čega zajedno spavaju u sobi za izolaciju, što Luni teško pada.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Zameram samo Luni što je tako reagovala, a sa druge strane trebala je damski da reaguje. Iznerviralo me to što drami. Imali smo priliku u prvoj sezoni da je gledamo sa oženjenim muškarcem, ovde je flertovala sa Davidom. Ja joj nisam pretnja da se ja mešam u njenu vezu sa Markom - rekla je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da ona ima emocije prema Marku, njoj je trebao muškarac ovde da bi opstala. Marko je veća žrtva, ali mislim da je Luna i te kako kadruša. Ja sam ga slučajno uhvatila. Da se meni to desi, ne bih pravila dramu i pravila žrtvu od sebe. Ja ne želim da sam deo te priče - dodala je Stanija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Stanija Dobrojević

'