AKTUELNO

Otvoreno razgovarale o svemu.

Tokom večeri, Marija Kulić prišla je Aleksandri Subotić, te su obe oplele po Davidu Dragojeviću. Kako je tema broj jedan ljubav koja je bila toliko jaka, ali je naprasno pukla nakon što je Subotićeva napustila Belu kuću, pa je Dragojević odlučio da se prepusti novoj devojci Ani Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si bila mnogo zgodna, nisi bila debela, ti si se posle ugojila. Međutim, kod njega je strast brzo prošla, ali zbog porodične priče i zbog toga što te je prihvatio sa detetom. Kad je video koliko ima podršku naroda zbog toga, on je ostao tu. Ušao je u vezu sa tobom zbog karijere, a ostao je u vezi zbog sažaljenja, zbog deteta - započela je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogu ja njega da žalim, ne on mene - ubacila se Aleksandra.
On tebe nije voleo, on je imao samo strast. E, onda te veze opstaju iz navike, sažaljenja, dok se ne pojavi neko drugi. Tebi ne treba da bude žao što se ovo desilo, ni da potenciraš na tome. Jer je on priznao danas da se strast ugasila. Ti treba da budeš sa muškarcem koji te želi. Ti si mnogo pogrešnih stvari radila, on je meni rekao da vi kad se vratio iz Amerike, da niste imali odnose. Da te je voleo ne bi ni otišao u Ameriku - nastavila je Marija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

'